Cumpăna , Constanţa

Str. Eternităţii, Nr. 10

contact@cimi.ro

Ai întrebări? scrie-ne

072 8980 267

Nu ezita si sună acum!

Izolații industriale

IZOLAȚII ȚEVI ȘI CONDUCTE

Izolațiile termice ajută la menținerea un nivel al temperaturii cât mai constant. Datorită pierderilor de căldură și a supraîncălzirii instalațiile industriale pot cauza deteriorarea instalațiilor, randament scăzut.

Firmă din Constanţa, cu peste 25 de ani experiență !

Izolare industrială folosind gamă variata de materiale specifice: vată minerală de sticlă sau vată bazaltică, sisteme de învelitori, sau alte tipuri de izolații tehnice.

Încălzirea sau scăderea temperaturii în spații foarte mari cum sunt halele industriale este foarte costisitoare. Aplicarea izolațiilor termice reglează temperatura ceea ce duce la economii substanțiale în buget.

Izolații industriale
Izolații industriale

Izolații termice pentru conducte. Transportul gazelor sau lichidelor prin conducte este afectat de temperaturi mult prea scăzute sau mult prea înalte. În cazul agentului termic, lipsa unor izolații termice corespunzătoare duce la pierderi semnificative.

Izolații pentru utilaje din industria chimică, petrolieră, siderurgica și energetică. Eficiența acestora este influențată de nivelul de temperatură la care operează. Izolarea termică poate fi una din soluțiile pentru asigurarea parametrilor optimi.

Izolații termice pentru temperaturi extreme. Unele instalatii industriale pot dezvolta temperaturi de până la 1400°C. Izolarea termică este necesară pentru eficientizarea proceselor dar și pentru protecția personalului sau a mediului înconjurător ori a altor subansamble aflate în proximitatea acestora.

Izolații termice pentru hale industriale. Încălzirea sau scăderea temperaturii în spații foarte mari cum sunt halele industriale este foarte costisitoare. Aplicarea de izolații termice în pereții acestora reglează temperatura cu până la 5 sau 10 grade în funcție de timpul de expunere la soare sau condițiile climaterice ale zonei.

MENIU