Cumpăna , Constanţa

Str. Eternităţii, Nr. 10

contact@cimi.ro

Ai întrebări? scrie-ne

072 8980 267

Nu ezita si sună acum!

Confecții metalice industriale

PROIECTARE ȘI MONTAJ

Realizăm construcţii metalice şi industriale de orice tip şi destinaţie în funcţie de rezultatul dorit de client. Suntem o companie din Constanţa şi avem experienţă în execuţia de hale de producţie, hale de depozitare, structuri metalice pentru silozuri şi fabrica de ciment, showroom şi birouri.

Dispunem de echipamente de ultimă generație pentru prelucrarea diferitelor profile din oțel carbon și oțeluri inoxidabile cât și de personal calificat ce poate executa o gamă variată de repere din oțel, fier forjat, inox, alamă, aluminiu.

Fiecare lucrare de care ne ocupăm este unică, fiecare caz are particularitățile sale. Noi acordăm atenție cuvenită fiecarui detaliu, astfel încât soluția propusă să fie optimă în raport cu complexitatea oricarei realități.

C.I.M.I Constanţa

Firma noastră poate executa o gamă foarte variată de repere în baza desenelor puse la dispoziție de către beneficiar. Rezervoare metalice si constructii aferente acestora, constructii metalice de rezistenta pentru hale industriale, estacade metalice pentru sustinerea conductelor din cadrul instalatiilor tehnologice, stalpi metalici pentru sustinerea cablurilor electrice, suporti metalici pentru conducte, hale industriale, scari, podete si pasarele de acces.

MENIU